6 december: clinic e-commerce

Wanneer

6 december 2013

Waar

Beeckestijn Business School, Leusden

Op vrijdagochtend 6 december verzorgt Axel Groothuis een inspirerende clinic e-commerce en cross channel retailing voor de Beeckestijn Business School. Tijdens de clinic duiken we in de wereld online retailing. We starten de clinic met met een korte update van de laatste trends op basis van Axels recente bezoek aan Silicon Valley in het kader van ‘Shopping 2020′. Daarna gaan we dieper in op de e-commerce operatie: wat gaat er schuil achter een succesvolle online shop? Denk hierbij aan de volgende onderwerpen:

  • Wat is een logisch groeipad voor mijn e-commerce organisatie?
  • Hoe zien goede cross channel operations eruit?
  • Welke keuzes maak ik in operationele aspecten zoals customer service, retourafhandeling, product data management, voorraadmodellen en financiën?
  • Welke ICT systemen zijn er in de markt en hoe maak ik een goede keuze?
  • Wat moet ik uitbesteden en wat zelf doen?
  • Welke commerciële samenwerkingsmodellen zijn er? Wat zijn de kansen en bedreigingen en praktische consequenties van samenwerking?

Na een presentatie waarin bovenstaande aspecten aan de orde komen, zullen we gezamenlijk een praktijkcase uitwerken.

Gratis inschrijven kan via de website van Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.00 – 11.00 uur bij het kantoor van Beeckestijn Business School, Dodeweg 6A, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 8.40 uur. Aan het bijwonen van deze clinic zijn geen kosten verbonden.