27 maart: uitreiking Thuiswinkel Awards

Wanneer

27 maart 2014

Waar

Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee

thuiswinkel awards

thuiswinkel awards

Op 27 maart is het jaarlijkse Thuiswinkel Awards Gala, waar de vakprijzen voor beste webwinkels worden uitgereikt. Axel Groothuis is dit jaar jurylid voor de PostNL Dynamic Delivery Award, een prijs voor de online retailer met het beste delivery-proces. Welke retailer blinkt uit in e-fulfillment?

Kandidaten sturen zelf een motivatie in over de stappen die zij hebben gezet in hun delivery. Daarnaast heeft onderzoeksbureau GfK heeft in samenwerking met de juryleden een benchmark gecreeerd. Onafhankelijke mystery-shoppers bezoeken de genomineerde websites en beoordelen de kandidaten op zes punten:

  1. Order confirmation
  2. Track & trace
  3. Deliverance
  4. Unboxing
  5. Returns

Op basis van deze Shop-Experience Audit wordt een longlist gemaakt van tien webwinkels. De vakjury brengt deze lijst terug tot drie genomineerden. Op 10 maart maakt de jury de genomineerden bekend en zullen de webshops hun prestaties met de jury bespreken. Welke webwinkel blijkt dan best-in-class? Dat blijft geheim tot het Thuiswinkel Awards Gala op 27 maart. Kijk hier voor meer informatie over de Thuiswinkel Awards.